Dictionary Songs
Artist

Doffs Poi

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Doffs Poi

Doffs Poi, gir genren punk-jazz-pop et nytt navn. Med utspring fra jazzlinjen i Trondheim har trioen vært en snakkis i musikermiljøet i Norge i flere år. 2017 er året hvor Doffs Poi endelig gir ut sitt debutalbum. Etter EP release i 2012 og mange live-konserter rundt om i Norden har trioen gått i kreativt eksil og brygget frem en ny eliksir i form av nye eksplosive og interaktive låter.

Dette er musikk som kompromissløst smeller til rett i fleisen, uansett om du liker det eller ikke. Det er glad-aggressivt og fengende uten sans for grenser. Sylskarpe synther skjærer gjennom metalliske trommer og ulende vokaler på toppspeed.

Gjengen i Doffs Poi er sjanger-hypokondere og tar ikke hensyn til begrensinger i boksformat. Man hører gjerne både deformerte funk grooves, jazzpop og eventyrlig star-wars vokal i en og samme låt.

Fallhøyden er stor og selvironien på topp, men Doffs Poi er ikke redde for verken høye stup eller store sjøer. La deg heller forlokke og bli revet med i tidenes strømvirvel i en doffsk verden.

Doffs Poi har vært aktive siden 2009 og spilt ved: Gothenburg Jazzfestival (SE), Copenhagen Jazzfestival (DK), Rockefeller (Oslo, NO), Moldejazz (NO), Oslo Jazzfestival (NO), Trondheim Jazzfestival (NO), UKA Festival (Trondheim, NO), Match&Fuse Festival (Oslo, NO), Malmöfestivalen (SE)

Innlegg