Lovespeake
Artist

Lovespeake

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Lovespeake

I front av Lovespeake finner man Alexander «Pav» Pavelich som er en av landets fremste toplinere. Hverdagen består av å skrive musikk for verdens største stjerner, men «Pav» er klar på det at han beholder de beste låtene selv, tross i at han allerede har gitt fra seg låter til blant annet listetopperen Nick Jonas.

Lovespeake debuterte med det kritikerroste albumet «DNA» i 2016. Med mye oppmerksomhet i Europa og USA toppet albumet CMJ’s College radioliste, fikk gode plasseringer på Hypemlisten og gode anmeldelser i media som the 405, Earmilk og Indietronica. Lovespeake ble også valgt ut til «Tidal Rising» i tillegg til mye spilletid hos NRK P3.

Lovespeake fulgte opp debutalbumet med indiepop låten «Novocaine», et internasjonalt samarbeid med den Atlantic-signerte, amerikanske indiesuksessen Max Frost. Stappfull av neo-nostalgi og retro-kjærlighet, hypnotiserer låten deg med en catchy basslinje, low fi vokaler og et euforisk, disko inspirert refreng.

Indiereferansene er også sentrale i Lovespeake’s rykende ferske single «Imagination». I et organisk lydbilde bestående av keys, gitar og lekende synths har bandet lagt et av årets sterkest hook. Med varme akkorder, og spretne «feel good» gitarer er «Imagination» en positiv og fantasifull låt, perfekt for våren.

Innlegg

Lovespeake`s «Pav» er en av landets fremste toplinere
Intervju

Lovespeake`s «Pav» er en av landets fremste toplinere

I front av Lovespeake finner man Alexander «Pav» Pavelich som er en av landets fremste toplinere og en av landets beste vokalister. Hverdagen til Alexander består [...]

Lovespeake – DNA
Musikkvideo

Lovespeake – DNA

Lovespeake

20+5 Spillelister

Lovespeake 20+5
20+5 Spillelister

Lovespeake 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]