David Bogen
Artist

David Bogen

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om David Bogen

David Bogen er bandprosjektet til mannen med samme navn. David er bygdegutt fra indre Hedmark som fant musikken gjennom mors gamle konfirmasjonsgitar. Gjennom årenes løp har han vært en godt brukt musiker for ulike artister, men har nå fått samlet nok materiale til å slippe løs egne låter. Det synges om nære og kjente temaer, med en letthet og ekthet som treffer midt mellom rockefoten og hjerteroten. En slik ekthet som du gjerne finner i ei lita stue to mil øst for Hamar, ytterst i en furuskog, mellom to kopper svart kaffe. Det hele startet med sommerlåten Vårherres lille lommelykt i 2016. Etter dette har en god håndfull låter fått liv. Noen er innspilt, andre er på vei opp trappene til studioet. Først ut av disse er singelen “Idioten Park”. Den vil garantert gi deg god stemning og lokke frem et lite nostalgisk smil. Alle har vi hatt ei eller en som vi så gjerne skulle fått sagt “Hei” og litt mer til, men det vil seg liksom ikke helt. Refrenget blir med deg videre, lenge etter at sangens siste akkord er lagt. Du har kanskje hørt den allerede på P1?

Som David sier det: «Hvis jeg har hatt en melodi limt fast i hjernen i mer enn to uker, da skal den få bli med i en ny låt. Det er opptakskravet til melodier; hold deg godt fast – eller sving deg videre».

På låten har David med seg mannen bak Vålerenga Platefabrikk, Håvard Træthaug, som mikser og medprodusent. Propeller v/Chris Sansom legger kronen på verket i mastringen. På scenen består bandet av Vetle Jarandsen (bass), Daniel Løberg (trommer), Stefan G. Stensrud (el-gitar), Robert Kaino (el-gitar), Kristian Sæland (orgel) og David Bogen (vokal og gitar). De er alle bosatt i Oslo.

 

Innlegg