HAYES
Artist

HAYES

NPS anbefaler

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om HAYES

Thomas Hayes (født 7. mars 1997 Asker i Akershus i Norge) er en norsk skuespiller, musikkprodusent og artist. Som skuespiller er han mest kjent for rollen som William Magnusson i TV-serien Skam. I 2019 skiftet han fokus over til musikkbransjen og han har sluppet singler jevnlig som alle har levert gode streaming-tall.

Nå er Thomas Hayes aka HAYES aktuell med låten, «Wasting Love» som han har skrevet sammen med Cate Downey og Tobago. Låten er heldigvis ikke inspirert av hans egne opplevelser, men et stygt samlivsbrudd som han var vitne til.

«Kjærlighet er en fantastisk og fornybar ressurs, men fake kjærlighet er giftig for alle som berøres.»

Låten ble sluppet 12. mars 2021 på dagen 1 år etter første lockdown i Norge, da den «nye normalen» startet og avtalene i kalenderen sakte, men sikkert, ble endret til utsettelser og avlysninger.

«Det har vært utfordrende. Jeg vet jeg er heldig, heldigere enn mange, men jeg kjenner at det begynner å bli tøft på alle måter. Jeg merker for eksempel at jeg ikke helt greier å være entusiastisk over ting som vanligvis ville vært et høydepunkt. Som det å gi ut musikk. Det er noe i meg som forventer at dette slippet også skal kanselleres, at det er bortkastet energi å glede seg.»

Ny musikk er aldri bortkastet. Det gir alltid glede og finner alltid et publikum, særlig når det finnes en kjerne av livsvisdom bak, og den frontes av en av Norges aller beste vokalister; Alexander Pavelich aka Lovespeake.

«Alex hørte låten og ville gjerne gjøre vokalen, og det er jo rått for han løfter jo absolutt alt han gjør med den fantastiske stemmen sin. At han i tillegg er en topliner i verdensklasse ga en ekstra piff.»

Det skader ikke å teame up med HAYES, som sin korte karriere til tross har over 12 millioner streams, samt adds på de største Spotify-listene og radiokanalene på samvittigheten.

Innlegg

HAYES teamer opp med Lovespeake på ny banger
Intervju

HAYES teamer opp med Lovespeake på ny banger

Fredag 12. mars slapp HAYES den oppløftende og herlige låten «Wasting Love» feat. Lovespeake som er denne «Ukens single» på NPS Music. Denne energibomben har Thomas [...]

20+5 Spillelister

HAYES 20+5
20+5 Spillelister

HAYES 20+5