Caroline Høier
Artist

Caroline Høier

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Caroline Høier

Caroline er en «up and coming» artist, som med 2 låter ute, bemerker seg på Spotify. Hun har vært representert på flere av de viktigste Spotify spillelistene de siste månedene. Hun er nå aktuell med låten «Demons» som er en sterk skildring om hvordan hun opplevde farens siste tid før han begikk selvmord, for bare 2 år siden. I disse dager er det mye fokus på psykisk helse. I den tøffe tiden etter farens død, har Caroline skrevet sanger som terapi. Caroline ønsker å stå frem med en så personlig låt som kan «treffe» folk som har opplevd det samme.

Hun ville skape en «mystisk» feeling i låten, noe som hun og produsenten Magnus Grøndahl virkelig har fått til. Dette er en låt man kan sitte og høre på alene, og en låt man virkelig kan digge til.
Saw-synthen som er i intro og begynnelse av begge vers er dyster og litt skummel for å sette” mooden” med en gang. Paden som kommer inn skaper en lounge feeling og representerer faren som svever. Gitar er lagt til for å skape ubalanse og kaos. Vokalen er svevende og pakket med delay og reverb etter artistens ønske.

Innlegg

Hyller sin far med låt etter hans bortgang
Intervju

Hyller sin far med låt etter hans bortgang

Caroline Høier er en ”up and coming” artist, som med 2 låter ute, bemerker seg på Spotify. Hun har vært representert på flere av de viktigste [...]

Caroline Høier- Ocean
Musikkvideo

Caroline Høier- Ocean

Caroline Høier