Skykaprer
Artist

Skykaprer

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Skykaprer

24. mai 2019 slapp Skykaprer sin debut-EP som også er en smakebit på deres kommende album som slippes januar 2020, og som har med fine gjesteopptredener fra artister som Elin Furubotn og Tom Roger Aadland. Bandet startet opp i 2016 og har røtter i engelsk pop og rock. Det er ikke bare med navnet Skykaprer sikter høyt. Bandet med haugesunderen Frode Stautland i spissen og produsentene Atle Rakvåg (De Press) og Morten Nordskaug, har skapt et ambisiøst lydbilde rundt de poetiske og kraftfulle låtene. De viser Frode Stautlands sikre teft for sterke melodier og formfullendte norske tekster. Publikum har assosiert Skykaprer med artister og band som Elvis Costello, Prefab Sprout og Crazy Horse.

Før EPen slapp de singelen,«Love» som er en hyllest til kjærligheten i alle dens fasetter. Det finnes en million låter som heter Love (eller noe i nærheten), og millioner av mennesker som opplever kjærlighet – ny som gammel – hver eneste dag. Likevel er det kjærlighetens vesen, at den oppleves som unik og spesiell hver gang den oppstår.

«Love» er en effektiv vers-refreng-låt, ingen bro eller stikk. Det er en klassisk pianodrevet poplåt i intro og 1. verset, før de litt Beatles-aktige gitarene og melotronen overtar fra 2. verset. Refrenget har en sterk og nynnbar melodi som lett setter seg fast i øret.

Bandet består av: Bjørn Bugge gitar, Jon Grimsby trommer, Atle Rakvåg bass, Frode Stautland vokal & keys.

Innlegg

Skykaprer sikter høyt med varm og melodisk debut
Intervju

Skykaprer sikter høyt med varm og melodisk debut

24. mai 2019 slapp Skykaprer sin debut-EP som også er en smakebit på deres kommende album som slippes januar 2020, og som har med fine gjesteopptredener [...]

Skykaprer
Promovideo

Skykaprer

Skykaprer

Skykaprer – Gammel
Musikkvideo

Skykaprer – Gammel

Skykaprer

20+5 Spillelister

Skykaprer 20+5
20+5 Spillelister

Skykaprer 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]