Artist

Ann-Kristin Dørdal

Følg NPS Music på Facebook

Om Ann-Kristin Dørdal

Ann-Kristin Dørdal slapp nylig låten ”A Time to Dance and Sing” sammen med selveste Ottar ”Big Hand” Johansen, en legende innenfor norsk countrymusikk. Låten er skrevet av færøyiske Jakup Zachariassen og Martin Joensen, i samarbeid med norske Bjørn ”Southern” Nilsen. Musikken hennes spilles ikke bare på norske radiostasjoner, men den kan også høres i radiokanaler både i England og New Zealand. Den er spilt inn i Tyrirot Studio hos Roar Øien (Too far gone), som selvfølgelig også er med på steelgitar. Denne, samt låten ”I`ll Make A Party Out Of This” som ble sluppet tidligere i år vil være en del av hennes kommende album som slippes i 2018, og du skal ikke se bort i fra at Ottar blir med på flere av låtene på albumet.

”Dette er COUNTRY, dette blir knall”, sier John M. Myrhaug i avisa Sør Trøndelag etter å ha hørt låten.

avisa Sør Trøndelag

Ann-Kristin kommer fra Orkanger, har sunget siden hun startet i musikalsk barnehage som treåring, og etter hvert oppdaget hun sine foreldrenes country-platesamling og fikk øynene opp for denne sjangeren. Hun har sunget i flere ulike band, men går nå som voksen solo. Ann-Kristin har delt scene både med Bobby Bare, sunget med Jeannie Seely, Jan Howard og Jonas Fjeld med flere, og spilt både innenlands og utenlands.

Innlegg

Ann-Kristin Dørdal og Ottar ”Big Hand” Johansen med duett
Intervju

Ann-Kristin Dørdal og Ottar ”Big Hand” Johansen med duett

Ann-Kristin Dørdal slapp nylig låten ”A Time to Dance and Sing” sammen med selveste Ottar ”Big Hand” Johansen, en legende innenfor norsk countrymusikk. Låten er skrevet [...]