Artist

Philip Cecil

NPS anbefaler

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Philip Cecil

Musikkprodusenten Philip Cecil og Alexander Rybak slapp singlen ”Looking My Way” søndag 28. mai. Alexander har sagt at han lenge har hatt et ønske om å lage noe moderne, morsomt og friskt, og at Philip Cecil har gitt han denne muligheten med denne låten. Kombinasjonen med Alexander sin fele og vokal i en EDM- innpakning a la Philip Cecil er beviset på at dette samarbeidet har fungert bra, og ikke minst at fele og EDM er en god match. Låten er supercatchy og den kan fort bli en av sommerens landeplager.

Philip Cecil Bjercke er født i 1990, og er en musikkprodusent fra Oslo. Han ble i ung alder fascinert av musikk og startet med å ta pianotimer i en alder av 6 år og senere fortsatte han med gitartimer. I 2014 ønsket han å utforske musikkverden videre og startet med å produsere sin egen musikk. Påvirket av artister som Avicii, Martin Garrix, Broiler, Matoma utviklet interessen hans for elektronisk musikk til det som i dag er Philip Cecil. Blant flere har hans fetter Martin Danielle (CLMD), vært en slags mentor på hans musikalske reise.

I 2015 dro Bjercke til Los Angeles for å jobbe som Intern for den norske produsenten og låtskriveren Andreas Schuller aka Axcident (grammy nominert for justin Bieber’s Company.) Dette var på mange måter hans første introduksjon til de mange ulike aspektene ved musikkindustrien. I 2016 var Bjercke med på The Stream og kom blant de topp 100 deltagerne. Bjercke studerer lyd og musikk produksjon på Noroff hvor han vant prisen for ”beste studentarbeid 2016”.

 

Innlegg

Philip Cecil har teamet opp med Alexander Rybak og laget en av årets landeplager
Intervju

Philip Cecil har teamet opp med Alexander Rybak og laget en av årets landeplager

Musikkprodusenten Philip Cecil og Alexander Rybak slapp singlen ”Looking My Way” søndag 28. mai på strømmetjenestene, og som er denne ”Ukens single” på NPS Music. Alexander [...]