Artist

Lucia Banfield

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Lucia Banfield

Lucia Banfield er en 21 år gammel ny og særdeles talentfull artist i Norges soul- og jazzlandskap, og i dag slapp hun sin debutsingle ”Ray Of Sun”. Nå er Lucia klar for å dele sin fantastiske stemme og talent med resten av verden gjennom sin nye single. Dette er en vakker og sjelfull jazzlåt som er skrevet og komponert av den bergenske soulartisten Myrna Braza og produsert av Myrnas makker og kjæreste, TomTom. Lucia har sine røtter fra Karibien, men flyttet til Nederland som 2-åring, og deretter til Norge (Valdres) da hun var 9 år. Da hun begynte på VGS flyttet hun til Gjøvik, og nå bor hun i Bergen der hun satser på drømmen om å bli artist. Livet i Norge har gitt Lucia motivasjon og inspirasjon til å følge drømmen som artist, og et av høydepunktene i karrieren så langt er sin opptreden for den norske kongefamilien, samt en amerikansk admiral og hans familie.

Selv sier Lucia:

Etter mange år som coverartist følte jeg at det var på tide å lage en single. Denne drømmen ble til virkelighet med hjelp av Myrna og TomTom. ”Ray Of Sun” betyr svært mye for meg, da dette symboliserer starten på min sangkarriere. Låten har forsterket min lidenskap for musikk, og motivert meg til å fortsette å lage min egen musikk. Det er lite som kan leve opp til den gleden musikk gir meg, og det er nettopp derfor jeg driver med det. Musikk har alltid vært en stor del av meg, da den har vært der gjennom tykt og tynt. Det finnes ingen bedre måte å uttrykke mine følelser på, og det er disse følelsene jeg ønsker å dele med verden.

I fremtiden ønsker jeg å lage låter som folk kan relatere seg til. Låter som de kan høre på når de er glade og når livet har snudd seg opp ned. Jeg ønsker å bruke mitt talent til å dra frem følelsene og kanskje gjøre en liten endring i hjertene til de som lytter. Målet mitt er å lage en EP i løpet av de neste to årene, og det er lite tvil om at jeg skal få til dette. Vi tok en liten prat med den unge sangfuglen Lucia om blant annet hennes debutsingle og planene videre fremover.

Innlegg

Nå er Lucia klar for å dele sin fantastiske stemme og talent med resten av verden
Intervju

Nå er Lucia klar for å dele sin fantastiske stemme og talent med resten av verden

Lucia Banfield er en 21 år gammel ny og særdeles talentfull artist i Norges soul- og jazzlandskap, og i dag slapp hun sin debutsingle ”Ray Of [...]