JP Paulsen
Artist

JP Paulsen

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om JP Paulsen

JP Paulsen har som låtskriver vært involvert i over 40 utgivelser, og samarbeidet med artister som Alexander Rybak, Donkeyboy-brødrene, Morten Harket, London Session Orchestra, og en rekke Grammy-vinnende produsenter, i studioer som Abbey Road og Angel. Frem til nylig utgjorde han dessuten den ene halvdelen av popduoen Kelner, som fikk en topp 20-plassering i Storbritannia med låten ”Deeper” og ga ut en rekke singler som ble spilt på radio på fire kontinenter. Et av høydepunktene var da de i fjor fikk æren av å varme opp for Lionel Richie. Tidligere i år debuterte han som soloartist med singelen ”A Cripple On The Run”, som blant annet ble spilt på radiostasjoner i Norge, USA, Frankrike og Filippinene.

Nå er JP Paulsen tilbake med den fine oppfølgersinglen ”Life’s An Expedition”, som ble skrevet på en hytte uten innlagt vann og strøm i Rondane Nasjonalpark. Den er inspirert av hvordan naturen hjalp ham å finne tilbake til seg selv og til musikken etter en tung og turbulent periode, som førte til et oppgjør med seg selv og måten han frem til da hadde jobbet med musikk på. Singlen ble lansert sammen med en kampanje for friluftsmerket Lowe Alpine Silvermark, en fusjon mellom en av Asias største kleskjeder Giordano, og det populære amerikanske utstyrsmerket Lowe Alpine. Reklamefilmen følger JP ut i naturen, med Life’s An Expedition som soundtrack. JP trakterer de fleste instrumentene selv, og har produsert låten med Eivind Kløverød som medprodusent.

Innlegg

JP Paulsen og Annsofi
Promovideo

JP Paulsen og Annsofi

JP Paulsen

JP Paulsen fronter stort asiastisk klesmerke på sin nye single
Intervju

JP Paulsen fronter stort asiastisk klesmerke på sin nye single

JP Paulsen har som låtskriver vært involvert i over 40 utgivelser, og samarbeidet med artister som Alexander Rybak, Donkeyboy-brødrene, Morten Harket, London Session Orchestra, og en [...]