Stenz
Artist

Stenz

Følg NPS Music på Facebook

Om Stenz

Stenz, den 25 år gamle rapperen fra Brandval er nå aktuell med singlen ”Da Jeg Kom” hvor han viser frem et helt nytt sound som vi ikke har hørt fra han tidligere. Blandingen av den moderne produksjonen og den viselignende fortellende teksten som Stenz er kjent for gjør dette til en spennende låt, og skiller den fra alt annet der ute. I låten ”Da Jeg Kom” tar Stenz for seg et tema som mange vil kjenne seg igjen i, nettopp det å flytte fra den trygge lille bygda, hvor alle kjenner alle, til storbyen hvor man fort kan forsvinne i mengden. Simen Stensbøl flyttet som 17 åring til Oslo for å studere. Noe som gjelder mange ungdommer som kommer fra bygda siden det ikke er mulig å tilby de samme skoletilbudene som de kan i byene.

Stenz ønsker å fortelle at selv om det er viktig å tilpasse seg det nye miljøet vil han fortsette å holde på med det som gjør han til den han er. Med linjer som ”Endte opp med Jordan sko på mine føtter, endte opp med polospiller på min skjorte, fortsatt har jeg flanellskjorte og snekkerbukse inn i skapet, du kan aldri meg forandre”, ser man hvordan Stenz kan formidle denne reisen på en måte vi ikke har hørt før. Han ser ut til å stå et sted mellom bygda og byen, og ta til seg det beste fra begge sider.

Hvis man ser på Stenz sine tidligere tekster har de et mye mer dystert preg. Det blir spennende å se hvordan dette nye, mer positive soundet blir mottatt.

Innlegg

Stenz synger om bygdegutten som kom til storbyen på sin nye single
Intervju

Stenz synger om bygdegutten som kom til storbyen på sin nye single

Stenz, den 25 år gamle rapperen fra Brandval er ute med sin nye single ”Da Jeg Kom” hvor han viser frem et helt ny sound som [...]

Stenz – Hørte Du Meg?
Musikkvideo

Stenz – Hørte Du Meg?

Stenz

Stenz – Paranoid
Musikkvideo

Stenz – Paranoid

Stenz

Stenz – Flytte fjell
Musikkvideo

Stenz – Flytte fjell

Stenz