IVIE
Artist

IVIE

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om IVIE

24 år gamle IVIE har siden debutsinglen ”Runnin’” fra 2016 brukt mesteparten av tiden sin i studio med produsent Erlend Mokkelbost. Nå er første smakebit på hva dette musikalske samarbeidet har båret av frukter her, i form av singelen ”See Me”. Den euforisk melankolske poplåten preges på lekkert vis av Mokkelbosts synthtunge lydlandskaper, og IVIEs r&b-infuserte vokal imponerer hele veien gjennom.

”Jeg skrev låten på et tidspunkt hvor jeg hadde det ganske kjipt, og tenkte veldig mye over hvor mye vi arbeider for å opprettholde fasaden av hvor vellykkede og lykkelige vi er utad. Hovedbudskapet i ”See Me” er at jeg mener vi alle har et behov for å bli sett for den vi egentlig er”, sier IVIE. Med ”See Me” viser IVIE at hun definitivt er et navn å se opp for i fremtiden, og et særegent tilskudd til et allerede rikt norsk r&b og poplandskap.

Innlegg

IVIE samarbeider med Erlend Mokkelbost på sin nye single
Intervju

IVIE samarbeider med Erlend Mokkelbost på sin nye single

24 år gamle IVIE har siden debutsinglen ”Runnin’” fra 2016 brukt mesteparten av tiden sin i studio med produsent Erlend Mokkelbost. Nå er første smakebit på [...]

IVIE – Runnin’
Musikkvideo

IVIE – Runnin’

IVIE