Temporary Love Songs
Artist

The Late Great

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om The Late Great

The Late Great albumdebuterte med det kritikerroste «Songs From The 21st Century» i 2016 som ble tatt godt imot av både presse og publikum. Med heftig turnering og to festivalsomre på baken er nå Tor Thomassens prosjekt ute med oppfølgeren, «Temporary Love Songs» som de slapp fredag 8. februar 2019. Thomassen har hatt med seg samme gjeng og spilt inn platen i Kysten Studio i Tromsø.

Her er vokalist og låtskriver Tor Thomassen sine egne ord om albumet;

«Jeg har skrevet noen nye låter og spilt de inn med mitt herlige band. Denne gang er det historier om øyeblikkene som får tiden til å stå stille. Åpningslåten «Sundown Surrender» handler om oppveksten i Tromsø. Om endeløse netter, rotløshet og valgene vi må ta i de store overgangene i livet. Om hvordan hjertet kan bedra deg, eller motsatt. Men dette er ikke et nostalgisk tilbakeblikk. Livet er her og nå. «Another Trap» har jeg skrevet til min sønn om hvordan vi alle må gå i våre egne feller og lære selv.

«Cherry On Top» er historien om å kaste bort tiden. Om å løpe fra det man har i stedet for å være tøff nok til å deale med trøbbel. «So why do we keep running, like the world is about to end/Pretty, pretty please put a cherry on top, of your misery again/Why do we keep running, you know i wanna be your man/When noone calls the bluff, are you hip enough to understand?»

«All You Got» kom til etter at min datter kom til meg da hjertet hennes var knust. «Be a wildflower on an open field/Cross the ocean child/Follow your dream/All you got is one little heart, don’t go waste it don’t go waste it from the start»

Jeg prøver å skildre usikkerheten om morgendagen i den småsurrealistiske «You Can Have Your Cake & Swallow The Moon»: «This time tomorrow what will we see?/The devil on our doorstep or the fields of green.»

Jeg vet ikke om «Temporary Love Songs» handler om midlertidig kjærlighet. Jeg tror ikke det. Er den midlertidige kjærligheten like sterk som den evige? Og hva er evig om ikke akkurat et midlertidig øyeblikk som stopper all tid?

Innlegg

Et solid stykke arbeid fra Tromsøbandet The Late Great
Intervju

Et solid stykke arbeid fra Tromsøbandet The Late Great

The Late Great albumdebuterte med det kritikerroste «Songs From The 21st Century» i 2016 som også var «Ukens album» på NPS Music. Albumet ble tatt godt [...]

20+5 Spillelister

The Late Great 20+5
20+5 Spillelister

The Late Great 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]