Topp 20

Thomas Müller

Beskrivelse

Thomas Müller har over 35 års erfaring fra norsk musikkbransje. Han startet i den legendariske platebutikken Imerslund Musikk i 1986, en tid da vinyl og kassetter var det som gjaldt, og platebutikken var et kulturelt samlingspunkt. Som sønn av en platedirektør og en forfatter, er Thomas født med kultur i blodet.

Thomas har erfaring fra flere forskjellige områder i musikkbransjen som bl.a. mange år i platebutikk til Key Account Manager i Sony Music. På begynnelsen av 2000-tallet begynte han å interessere seg for alle mulighetene som lå i det digitale. Thomas er også en av gründerne bak NPS Music.

Denne spillelisten er en «melankolsk» reise gjennom flere ulike sjangere, fra det litt eksperimentelle Talk Talk til den tidløse Sade. Fra norske artister finner du Major Parkinson, Pony The Pirate, Monomen og Spurv, et band som leverer herlig instrumental post-rock. Kate Bush har presset alle grenser med sin helt unike stemme. Gino Vannelli har en helt fantastisk stemme og alltid krem produksjon.

Du liker kanskje også