Øk din synlighet og nå ditt publikum i sosiale medier

NPS har lang erfaring med å skreddersy markedsføringskampanjer myntet på sosiale medier. Vi produserer korte, effektive reklamesnutter av høy kvalitet som gir deg wow-faktoren du trenger. Imponer ditt eksisterende publikum og nå nye fans med en kampanje som oser profesjonalitet.

Stian Fjelldal

NPS har etablert en unik plattform som blant annet gir uavhengige og ukjente norske artister muligheten til å spre musikken sin til langt flere mennesker. Det er heller ingen ulempe at folka som jobber der er kreative, effektive og ikke minst veldig hyggelige.

Magic Booking & Management

Vi i Magic Booking & Management anbefaler NPS på det sterkeste som samarbeidspartner, de har proffe folk i alle ledd!

Shaun Bartlett

Med tanke på hvordan vi lytter til musikk i dag er et voksende NPS definitivt et stoppested du bør innom med nyutgivelsen din, enten du heter Debut-Lars eller Eidsvåg!

Bakke Consulting

NPS er et kjærkomment tilskudd for norske artister med godt innhold for både nye og etablerte artister

Myrna Braza

NPS er stedet for musikkelskere som ønsker å oppdage ny, norsk musikk og artister i alle sjangre, og er også blitt en viktig plass for både etablerte og uetablerte artister å dele musikken sin igjennom. Artisten og musikken blir sett, hørt, streamet og oppdaget av flest mulig. NPS har skjønt det!

NPS har vært ytterst viktig for meg som selvstendig artist. At de fremmer ny norsk musikk, gjør det lettere for oss å bli sett og hørt. Tusen takk

Hito Promo

Hito Promo har samarbeidet godt med NPS fra de startet opp, og setter stor pris på deres arbeid med å synliggjøre og omtale norske artister på ulike digitale plattformer. Med stadig nye konseptutvidelser, fremstår NPS som et viktig utstillingsvindu for et bredt utvalg artister.

Harald Tømte
Bransjeveteran og rådgiver

Med NPS har norske artister endelig fått et verktøy for bedre å kunne synes i den nye musikalske "digitale jungelen!

Hvorfor bør jeg velge webspot?

En webspot fra NPS kan på mange måter sammenlignes med en tradisjonell TV-reklame, men det finnes også markante forskjeller mellom disse variantene av annonsering, der nøkkelordet fremfor noe er «presisjon». En webspot beregnet til spredning i sosiale medier gir deg muligheten til å nå akkurat de personene du ønsker. For å si det litt flåsete; du skyter ikke med hagle og håper du treffer noen, du går kirurgisk til verks.