My Guitar

My Guitar

Beskrivelse

Bergensbandet The Main Level har tatt låtskrivingen til nye høyder og leverer sterkere enn noen gang. På deres nye single «My Guitar» har de teamet opp med gutta i GoToGuy, Kristoffer Tømmerbakke (Erik og Kriss) og Erik Smaaland (Adelén, Gabrielle) og skrevet det vi tror kan bli en stor sommerhit, og som er denne «Ukens single» på NPS Music.

«My Guitar» handler om hvordan musikk kan bidra til å hjelpe noen i hverdagen, og at det alltid er viktig å prøve å tenke positivt. Sjangermessig er det en poplåt med EDM influenser som passer utmerket til sesongens grill- og sommerfester. «Det gikk ganske fort å skrive My Guitar. Vi satt i studio og diskuterte sommeren og hva vi savnet med den, jenter vi har møtt og hvordan alle har sanger som man kan mimre til», forteller Sander.

The Main Level får daglig hundrevis av meldinger fra unge jenter. Mange av dem skriver om hvor mye musikken har betydd for dem og hvordan gutta har hjulpet dem gjennom tøffe perioder i livet. The Main Level har selv opplevd å gå gjennom en tøff periode nylig, og de er veldig klare på at all støtten de mottar er det som gjør det mulig å fortsette. Fansen gir gutta mye energi og support, og de vil gjøre det samme for dem! «Jeg er utrolig takknemlig for støtten vi har fått den siste tiden, og vi er veldig glade for å ha sluppet vår nye låt» sier Alex.

Siden sist har The Main Level fått et nytt medlem. Han heter Eric Tryland, er 18 år og ser frem til å bli en del av noe stort; «Dette er min første single med The Main Level. Jeg har spilt med gutta mange ganger før, men det blir noe helt annet å være et fast medlem. Jeg er utrolig spent på hva fremtiden vil bringe, har hørt historier fra i fjor he he he, og jeg gleder meg til enda mer i år».

Du liker kanskje også