Jesús En Pesebre (Away in a Manger)

Jesús En Pesebre (Away in a Manger)

Hanne Tveter

Beskrivelse

Jazz-fusion vokalisten Hanne Tveter ringer julen inn med singelen «Jesús en Pesebre (Away in a Manger)» i et jazz arrangement med smak av flamenco, innspilt med musikere fra Madrid. Hanne gleder oss med singelen sin «Jesús en Pesebre» for å feire denne høytiden. En spansk-engelsk versjon av den verdenskjente julesangen. Sangen kommer ut på alle digitale plattformer 16. desember og rett før hennes konsert på Lara-teatret i Madrid den 19 des.

Med et arrangement mellom jazz og alegrías, spilt inn sammen med anerkjente musikere fra den aktuelle scenen i Madrid, feirer Hanne høytiden i den spanske hovedstaden og inviterer oss til å lytte til hennes personlige versjon av denne klassikeren som formidler budskapet i tiden vi går inn i. Med seg har hun Luis Guerra på piano, Pablo Martin Caminero på kontrabass og Shayan Fathi på trommer.

Etter en omfattende musikalsk reise og tre single utgivelser i år, presenterer Hanne sin nye julesingel som avrunding på året. Hanne Tveter skal holde én eksklusiv konsert
den 19. desember i Madrid, sammen med flere store musikere fra flamenco- og jazzscenen. På denne konserten presenterer hun repertoar fra hennes to tidligere album spilt inn i Spania og en smakebit av albumet som utgis i 2023.

Og med dette ønsker vi deg en riktig god julehøytid!

Du liker kanskje også