Wolfram
Artist

Wolfram

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Wolfram

Som navnet tilsier, er dette en dampende het og solid affære. Et rått og kompromissløst rockeband fra undergrunnen som har holdt sitt enormt intense driv og energi i årevis, uten å ha gjort det minste forsøk på å komme på VG-lista eller lignende. Ønsker du deg masse effekter, sminke og synkrondansing, er dette overhodet ikke bandet for deg.

Er du derimot mer gira på hvinende, knitrende rørforsterkere, trommer som treffer midt i solar plexus, rått komp og utilgivelig rasp vokal over hele linja, bør du sjekke ut Wolfram. De sparer ikke på riffene og feirer den pure hardrocken. Bandet slipper for tiden sin splitter nye 4-spors EP «Shoot The Breeze», som har blitt spilt inn i TunePark Studio i Bergen med Christer Hjelmeland som produsent. Tidligere har bandet gitt ut albumet «Shadows And Dust» og en rekke andre EPer.

I sin nærmere 20 år lange historie har Wolfram slitt ut både trommiser, gitarister og bassister og har således fornyet seg stadig, uten å miste verken drivet eller røttene. Mens Espen «Sanath Skandale» Tarberg (vokal) og Alf «Alfredo Romeo» Holme (sologitar) har vært med fra starten, har Wolfram sin siste inkarnasjon inkludert Anders «Rosso» Rossebø (gitar), Christian «El Christo Diablo» Indregard (trommer) og Lukas «Laidback» Völker (bass).

Innlegg