William French
Artist

William French

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om William French

William French er en splitter ny signering til Toothfairy. Som en del av Sandvikamiljøet sammen med Carl Louis, Pasha, Coucheron og Kid Astray, kan William French beskrives som en ren motsetning til sine kolleger. Med et delikat og atmosfærisk lydlandskap bestående av hip-hop inspirerte beats og luftige, organiske synther finner man likhetstrekk til artister som Zero 7, Tycho og Bonobo. William French er et navn som allerede har rukket å florere i blogosphæren, med oppmerksomhet fra Mr. Suicide Sheep, Arctic Empire, Acid Stag, Indie Shuffle og Stereo Fox for å nevne noen.

Fra rolige, melankolske låter som «Heart» til pulserende, energiske tracks som «Peaking» og «Submissive» ba French på en spennende og variert sound i EP’n «Entity» som han slapp sommeren 2017. Nå returnerer William French med nytt singelslipp, denne gangen med elektro up and comeren AWR på vokal. Williams atmosfæriske sound smelter fint med vokalen til AWR, og gir en ny dimensjon til William sin melankolske signatur. Litt mer «poppa» enn tidligere, har de skapt en stor elektropoplåt. Med minimalistiske perkusjoner og svevende synther illustrerer låta en spennende reise med variert puls.

Innlegg

William French – Light
Promovideo

William French – Light

William French

William French som leverer «Ukens single» ble hacket av russer
Intervju

William French som leverer «Ukens single» ble hacket av russer

Fredag 19. januar slapp William French og AWR låten ”Travelers” på labelen Toothfairy som er ”Ukens single på NPS Music. Dette er en låt med et [...]