VILDE
Artist

VILDE

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om VILDE

VILDE (24) er en «up and coming» urban/popartist fra Tjøme, og fredag 7. juni 2019 slapp hun sin fjerde single, «Hands» på sin egen label. Låten er produsert av Henrik The Artist og hun har skrevet den sammen med Peter Khoo og Lauren Miles. Den handler om at hvis man ønsker å følge drømmene sine så må man være bestemt og målrettet og ikke la noe eller noen komme i veien for å oppnå det.

«Hands» er min mest ærlige sang utgitt hittil. Jeg har lyst til å fortelle historien min om hvordan situasjonen min som en uavhengig artist i musikkbransjen er. Det er tøft å stå i det alene, men jeg er fast bestemt på at jeg skal ta en sjanse for å se hvor langt jeg kan gå.»

I 2018 slapp hun sin debutsingle «Get You», produsert av Henrik the Artist (Mad Decent), og i løpet av sesongen 2018/2019 har hun gjort flere spennende liveopptredener som blant annet å være support for både Røyksopp og Julie Bergan, og hun har også opptrådt på Gullruten Fagpris på TV2.

Innlegg

VILDE har en drøm og satser alt
Intervju

VILDE har en drøm og satser alt

VILDE er en 24-årig «up and coming» urban/popartist fra Tjøme, og fredag 7. juni slapp hun sin fjerde single, «Hands» på sin egen label, og som [...]

VILDE – Fjordcup
Promovideo

VILDE – Fjordcup

VILDE

VILDE – Freeze
Live Video

VILDE – Freeze

VILDE