Victoria
Artist

Victoria

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Victoria

Noen mennesker er bokstavelig talt født til å synge. Kort tid etter at Victoria Karlskås Andersen kom til verden, skjønte mor og far at datteren deres kom til å bli en artist.

Managementet og plateselskapet tok umiddelbart kontakt med Victoria etter en TV-opptreden som ga hele Norge gåsehud og som gjorde Ina Wroldsen stolt.

I de første årene lånte Victoria kjente låter fra andre artister, men allerede som 10-åring skrev hun sin egen sang. Nå er hun ute med sin første offisielle single «Want it Back» som hun slapp fredag 25. januar. Låten har hun laget sammen med Tommy La Verdi, Petter Bjørklund Kristiansen og Jesper Borgen.

«Selv da jeg kranglet med søsteren min, så sang jeg istedenfor å rope, og når familien var samlet, hadde jeg alltid show på stuegulvet», forteller Victoria

Den røde tråden i teksten er å innse at kjærlighet gjør deg blind, noe Victoria fikk erfare på en tung måte.

«Jeg var i et forhold hvor jeg ga alt av meg selv – uten å få noe tilbake. Jeg elsket han mer enn jeg elsket meg selv, og hver dag elsket jeg meg selv mindre. Jeg godtok å bli behandlet dårlig, fordi jeg fryktet at det var meg det var noe galt med».

Selvbildet til Victoria var i ferd med å rakne, men til slutt klarte hun å si stopp. Eller som hun synger på låten: «now i’m done with that shit, i was addicted, i quit».

«Jeg ville tilbake til den Victoria som jeg én gang var, bare med noen erfaringer rikere og med mer guts. Det motiverte meg enda mer da drømmen om å bli artist kom, og derfor er det ekstra spennende at denne personlige sangen har blitt min første single» – fortsetter Victoria

Victoria ser ikke på seg selv som spesielt tøff, men hun har bygget seg opp en sterk vilje. Nå ønsker hun å inspirere folk som sliter.

«Jeg er en veldig følsom person med en ekstrem lyst til å hjelpe andre, derfor håper jeg at musikken min vil kunne komme til nytte. Enten det er direkte via sangene mine, eller at jeg får en større plattform som jeg kan bruke til noe positivt», sier telemarkingen.

Til tross for å være tenåring, er Victoria allerede godt i gang med å bygge seg nettopp dette; en plattform, og hun har over 40 000 følgere i sosiale medier.

Innlegg

Stjerneskuddet Victoria sang i stedet for å rope da hun kranglet med sin søster
Intervju

Stjerneskuddet Victoria sang i stedet for å rope da hun kranglet med sin søster

Noen mennesker er bokstavelig talt født til å synge. Kort tid etter at Victoria Karlskås Andersen kom til verden, skjønte mor og far at datteren deres [...]

Victoria – Want It Back
Musikkvideo

Victoria – Want It Back

Victoria