Vegard Vers
Artist

Vegard Vers

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Vegard Vers

Vegard Vers er en snart 30 år gammel rapper bosatt i Oslo. Oppvokst i Trysil var det lite som tilsa at han i tiden som fulgte skulle etablere et navn på den norske scenen, men med en hjemmesnekret vokalbooth begynte den unge Tryslingen å finpusse ferdighetene som senere skulle legge grunnlaget for hans solosatsning. I 2008 ble han medlem av rapgruppen Get Some, kjent for mange via undergrunns-hits som ”Rent mel i posen” og ”Gateprat”, før han sommeren 2016 singledebuterte som soloartist med den noe suggererende ”Dø Ung, Leve Fort”. Singledebuten ble blant annet plukket opp av Ruben på P3 og senere remikset og gjestet av Stockholm-rapper Algato Ramos.

I samarbeid med Madsen Music har Vegard Vers nå sluppet sin hittil fjerde single ”Tove Lo” og viser samtidig at han mestrer en sound ulikt fra alt annet han har gjort tidligere. Låten er produsert av den platina-selgende produsenten Tom12″ som til daglig drifter studioet/labelet DAT Music og gjestes av Klondike-vokalist Benjamin Aasheim på refrenget. Den enkle og bassdrevne produksjonen kombinerer typiske 808-trommer med en uptempo-vokal og tar med lytterne opp på en sky hvor artistens primære behov er å bli høy, blant annet for å ”glemme seg selv”. Samtidig tar Vegard et oppgjør med fortiden og med innrømmelser som ”ville være Escobar – det hvite på bordet, tinga vi gjorde – for ung til å skjønne hvor dumt det var” og ”trodde jeg var så kul, ville være en gangster før jeg kunne slå hjul”, kan låten sies å være en voksen manns tilståelser om et liv ulikt en typisk A4-tilværelse. Tittelen på låten – kombinert med linjer som ”for høy til å tørre å se ned” refererer til Tove Lo’s superhit ”Stay High” og kan sies å være en hyllest til den svenske sangerinnen.

Innlegg

Vegard Vers hyller Tove Lo på sin nye single
Intervju

Vegard Vers hyller Tove Lo på sin nye single

Vegard Vers er en snart 30 år gammel rapper bosatt i Oslo. Oppvokst i Trysil var det lite som tilsa at han i tiden som fulgte [...]