Torine Michelle
Artist

Torine Michelle

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Torine Michelle

Den 17-årige Arendalsjenta Torine Michelle Jensen Bjåland har allerede klart å gjøre seg bemerket i musikk-Norge. I tillegg til å ha kommet på fin 9 plass i Idol i fjor, ble hun også håndplukket av Alan Walker til å være solist på spillejobber i både Italia og Spania.

Dette skjedde rett etter at hun sa ”Det er ikke siste gang folk hører fra meg” i beste sendetid på TV2 i fjor. Hun har med andre ord holdt løftet sitt.

Nå er Torine altså aktuell med debutsinglen ”Weak”, som har blitt visualisert i den helt ferske musikkvideoen, signert Gino Bless og Global Fire Creative. I videoen følger vi Torine i et turbulent forhold, som er inspirert av sanne hendelser.

”Låten ”Weak” skrev jeg på vegne av min venninne, og den handler om at hun er i et forhold hvor kjæresten er kontrollerende og psykopatisk. Hun prøver å komme seg bort, men han slipper ikke taket” sier Torine om debutsinglen.

”Det er nok flere enn man tror som opplever psykisk vold, men som ikke klarer å komme seg bort, og dette er et viktig tema å ta opp” legger hun til.

Låten befinner seg i et urbant landskap mellom pop og rnb, og stemmen til Torine kan fort minne om både Rihanna og Zara Larsson. Vi tok en liten prat med Torine om bl.a. den nye singlen, Idol-deltakelsen, om et dyr hun skal kjøpe seg som hun også er kjemperedd for og ikke minst om det å lage en musikkvideo for aller første gang.

Innlegg

Torine Michelle – Weak
Musikkvideo

Torine Michelle – Weak

Torine Michelle