Spelloppmaker
Artist

Spelloppmaker

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Spelloppmaker

Musikken til Spelloppmaker har blitt spilt nesten en million ganger på Spotify, og de har fått spilletid både på nasjonal radio som NRK P1, samt en rekke lokalradioer som for eksempel NRK P1 distriktsradioer, Solørradioen, Elverumsradioen, Hamarradioen, Radio Toten, Radio Hurum og mange flere. Spelloppmaker er et seksmanns-orkester som spiller en blanding av countryrock og fest-country. Bandet fenger alt fra de litt mer seriøse konsertgåere, til ungdommen som vil oppleve tjo-og-hei. De har sitt eget særpreg i bruken av Solør-dialekten, som har sitt opphav fra Solør i Hedmark. Solør er også kjent som Norges svar på sørstaten Tennessee, noe som gir låtene en ekstra dimensjon av at dette er skrevet av bønder og bygdefolk.

Bandet består av: Henrik Berg Enger – vokal, akustisk gitar, Auden Senderud – pedal steel, kor, Vidar Karlsen – kolbu, trommer, Espen Savolainen – gitar, Sindre Kløften – orgel, piano, kor, og Martin Savolainen – bass.

Innlegg

Spelloppmaker lager fengende låter på Solør-dialekt
Intervju

Spelloppmaker lager fengende låter på Solør-dialekt

Fredag 10. november slapp Spelloppmaker sin nye og fengende single ”Langt Herifrå” som originalt er en låt av det amerikanske countryrock-bandet Blackberry Smoke som de har [...]

Spelloppmaker
Promovideo

Spelloppmaker

Spelloppmaker