Artist

Sønnavind

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Sønnavind

Fredag 13. oktober slapp Sønnavind låten ”Sakte Film” på FaJo Music, og det er første låt ut fra deres kommende album ”Gjenklang” som slippes i november 2017. Med albumet ”Gjenklang” ønsker de å vise en litt større bredde og sin uredde tilnærming til ulike musikalske uttrykk. Sønnavind er ikke kun en sjangerbundet duo, men handler vel så mye om en filosofi og stemning formidlet gjennom tekster og toner. Når alt ser som mørkest ut. Når nordavinden blåser sine isende og dystre spådommer over norske fjellandskap; når trollet fanger prinsessen og lukker seg inne i fjellet, og med det varsler uår og dårlige tider… Akkurat da kan det ingensteds fra dukke opp en kime av håp, et lite lys i alt det mørke. En solstråle som fødes som en forsiktig vibrering på vannet, og som før vi vet ordet av det kan utvikle seg til Sønnavind og tanker om sommer.

Sønnavind fra Romerike mottok strålende anmeldelser for sitt selvutgitte debutalbum ”Lang, lang vei” i 2013. Der i blant en 5`r i NRK P1s ”Norsk på Norsk” hvor de også var et av årets album under programmets oppsummering av året. Deres trolske musikk gir assosiasjoner til Vamp arrangementsmessig, men er likevel både i musikk og tekst sitt helt eget univers.

Sønnavind beveger seg i flere musikalske landskap som americana med innslag av norske folketoner, singer/songwriter, country, viser, pop, rock med mer. Det er norske tekster krydret med melankoli, lengsel, håp og livsmot som alle kan kjenne seg igjen i.

Innlegg

Sønnavind er ute med en smakebit fra sitt kommende album
Intervju

Sønnavind er ute med en smakebit fra sitt kommende album

Fredag 13. oktober slapp Sønnavind låten ”Sakte Film” på FaJo Music, og det er første låt ut fra deres kommende album ”Gjenklang” som slippes i november. [...]