Vi spring av sted
Artist

SKA-frika

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om SKA-frika

SKA-frika er et ska/pop/rock-band som har sin tilhørighet i Malvik og Stjørdal. Nå har de gleden av å presentere sin nye EP «Vi spring av sted», som ble sluppet fredag 16. juni. SKA-frika har våren 2017 spilt inn fem låter i Sørgården studio på Ler, og resultatet av dette ble denne EP`n.

EP`n markerer en ny start for SKA-frika med flere nye bandmedlemmer og nye låtskrivere. Med ny vokalist har musikken fått en helt ny glød, og dette er det beste du har hørt fra SKA-frika hittil. Låten «Første blikk» ble sluppet som single i mai, og den skiller seg ut ved at den er en kjærlighetsballade. Resten av EP`n bærer preg av bl.a. hurtighet, liv og masse energi! Sjangermessig serveres det både pop, rock, ska og reggae, lett krydret med litt punk og jazz. Nytes gjerne på en varm sommerkveld!

SKA-frika består av 9 hoppeglade musikere som svært sjelden holder seg i ro på scenen. Med en blåserekke som trøkker, et komp som groover, og i front en energisk vokalist, er det umulig å ikke bli engasjert. I 2011 ble bandet kåret til trønderske mestere i pop og rock på Rockheim i Trondheim. De spiller egenprodusert skamusikk på klingende trøndersk. Bandet ble startet opp rundt årsskiftet 2009 og hadde sin første spilling på Café Rampa i Hommelvik, mai 2009. Det hele startet som et skoleband der de fleste var studenter ved musikklinjen på Ole Vig vgs, og SKA-frika har siden dette jobbet seg frem som et solid liveband. Fra å være en gjeng på musikklinjen til å bli voksne musikere har de opparbeidet seg et bredt repertoar og et energisk sceneshow.

 

Innlegg

SKA-frika – På veien
Musikkvideo

SKA-frika – På veien

SKA-frika

SKA-frika – Monopol
Musikkvideo

SKA-frika – Monopol

SKA-frika