Sigrid Loe Sparboe
Artist

Sigrun Loe Sparboe

Følg NPS Music på Facebook

Om Sigrun Loe Sparboe

Sigrun Loe Sparboe slapp nylig den fine singlen ”Dagan i fingertuppan”, og hun beskriver selv hva den handler om her: ”Det er lett å komme bakpå nå til dags. Livet har lett for å ikke bli helt slik du hadde sett for deg og planlagt det. Noen dager er vanskelige. Dagene kan hope seg opp og gjøre deg matt. Så kommer en dag. Du kommer deg opp og du kommer deg ut, og kjenner sola i ansiktet og du må myse – og akkurat nå er livet bra. Hjertet banker, tross alt. Du har livet og du har troen. Og i dag er du sterk, ja, nesten uovervinnelig. Og kanskje blir det grått igjen, sannsynligvis blir det det, men du har dagen i dag og livet i hjertet og lykken kommer glimtvis”. Denne låten handler om det!

Sigrun Loe Sparboe er ingen ”nykomling”. Nylig feiret hun 10 års-jubileum som artist. Allerede i 2008 hadde hun låten ”The Kitchen Song” inne på Norskstoppen i flere uker. Hun har markert seg nasjonalt med både radiospilling, albumutgivelser, norgesturneer og diverse TV-opptredener. I fjor ble hun tildelt den høythengende musikk- og tekstprisen fra NOPA. Hun har høstet glimrende kritikker for begge sine soloalbum ”Uten at du vet det” (2013) og ”Vindfang” (2015). Musikknyheter skriver at ”hun er et av de største låtskrivertalentene i landet vårt”, mens NRK P1´s ”Under lupen” hevder at Sigrun Loe Sparboe med sin forrige plate ”viser at hun er en artist som er kommet for å bli”. Hamar Arbeiderblad skriver også om andreplaten: ”…som for alvor viser at Sigrun Loe Sparboe er en viseartist å regne med.”Hun har tidligere blitt håndplukket av Jan Eggum til å spille på Gitarkameratenes visefestival, og hun har var varmet opp for Lillebjørn Nilsen på han ”Bysommer” på Rockefeller.

Innlegg

NOPA-prisvinneren Sigrun Loe Sparboe er ute med sin nye single
Intervju

NOPA-prisvinneren Sigrun Loe Sparboe er ute med sin nye single

Sigrun Loe Sparboe slapp nylig den fine singlen ”Dagan i fingertuppan”, og hun beskriver selv hva den handler om her: ”Det er lett å komme bakpå [...]