Simple / Heavy
Artist

Signe Eide

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Signe Eide

Med et uttrykk som gjør inntrykk gir Signe Eide ut et knippe låter som gir gåsehud og tid til ettertanke. Til tross for sin unge alder har hun et låtskrivertalent og en stemme som ville vært mange forunt. Minialbumet ”Simple / Heavy” ble sluppet i slutten av mars, og er denne ”Ukens album på NPS Music.

Signe Eide er et resultat av musikkbyen Oslo, med mange hundre konserter bak seg i løpet av de siste fem årene. Den kritikerroste artisten Lissie falt pladask for den unge jenta fra Norge og satt henne inn som oppvarmingsartist på scener som Rockefeller, Sentrum Scene og de største konserthusene rundt i hele landet.

Hun har prioritert å skaffe seg en solid liveerfaring. I sju år har hun vært en aktiv del av neste musikkgenerasjon i Oslo, opparbeidet en stor katalog med originalt materiale – testet på mange store Osloscener: Blå, Mono, Parkteateret, Operaen, Operataket, Spektrum, Betong, Sentrum, Konserthuset, Nationalteateret, Oslo Rådhus, Domkirken, Youngstorget, Kulturhuset, Litteraturhuset, Schous plass, Popsenteret, Kongsgården, Miniøya, Sub Scene, Victoria scene. Det har blitt opening acts for Oslo Ess, Comet Kid, Samsaya og Lissie, samt opptreden med Gåte, Laleh, Anne Grete Preus,  Den Norske Opera, KORK m.fl.

2011-2017 har gitt mange hundre konserter, blant annet Parkteatret, Revolver, Pokalen og en miniturne som turnesupport for Lissie på fullsatte konserthus: Rockefeller, Kilden konserthus Kristiansand, Stavanger konserthus og Stormen konserthus Bodø. I løpet av ni timer på én dag i juni ble det også ni forskjellige konserter langs den nye havnepromenaden i Oslo fullført med eget PA fraktet rundt på to el-sykler. Dobbeltkonserter på torget Oslo, Bergen, Drammen og Trondheim. Festivaler som Slottsfjell, Trænafestivalen, Torpfestivalen, Haugenfest, Musikkfest, samt hos Rockslo og Embla.

 

Innlegg

Et nesten uutholdelig vakkert album fra Signe Eide
Intervju

Et nesten uutholdelig vakkert album fra Signe Eide

Med et uttrykk som gjør inntrykk gir Signe Eide ut et knippe låter som gir gåsehud og tid til ettertanke. Til tross for sin unge alder [...]

Signe Eide – Who Will
Musikkvideo

Signe Eide – Who Will

Signe Eide

20+5 Spillelister

Signe Eide 20+5
20+5 Spillelister

Signe Eide 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]