Shan
Artist

Shan

NPS anbefaler

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Shan

Shan ble startet opp i 2014 av medlemmene Emilie Bjørnstad (vokal), Johan Jenssen Bakken (tangenter), Marius Trøan Hansen (trommer), Øyvind Hovde (gitar) og Ørjan Lægreid (el- bass), som på dette tidspunktet studerte sammen i Kristiansand. Konseptet har fra starten av basert seg på kollektiv utarbeiding av låter, i både komponering og arrangement, noe som høres i måten utøverne tar plass i lydbildet på. Musikken bærer sterke preg av alles individuelle og personlige referanser, og produktet klinger igjen i lytteren som en helt unik musikalsk opplevelse – noe tilbakemeldinger fra både publikum og arrangører viser til.

Ved Fjellparkfestivalens Fjellparkuttak i Flekkefjord, 2016, uttalte dommer Rebecca Reimers,
– ”Gjengen i Fjellparkfestivalen har gjort det igjen! Det er ikke hvert år dette skjer, men når det skjer, er det virkelig STORT! Følelsen av å være med – helt i begynnelsen – av noe som kan bli skikkelig SVÆRT. Merk dere navnet Shan! Kom på Fjellparkfestivalen og opplev dem. Dette er kjake-på-gulvet-frysninger-og-en-tåreskvett-musikk som bergtar fra start til slutt. WOW!”

Mars 2017 gav bandet ut sin første singel «Stay», og 24. november samme året gav de ut singelen «Don’t Wait (For Me)» som er den andre oppfølgeren til debutalbumet «Confessions» som slippes våren 2018.