Oslo Soul Children
Artist

Oslo Soul Children

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Oslo Soul Children

Fredag 24. november slapp Oslo Soul Childrenjulealbumet ”Merry Christmas Everyone”, og denne gangen serverer de et helt album proppfullt med høytidslåter som fra første note gir deg julestemningen du har lengtet etter. Med nye og varierte julehits treffer disse sangene akkurat der de burde når julen ringes inn. Albumet kan også frontes med flere kjente låtskrivere, der i blant Solveig Leithaug, Sarah Hart, Mark Read og Christian Ingebrigtsen. Sistnevnte stiller også som solist på den nydelige låten ”The Greatest Story Told”, og har vært med som produsent sammen med Magnus Beite. Norges dyktigste studiomusikere og musikere fra Kringkastingsorkesteret er med på å gjøre albumet til en sikker vinner innen sin sjanger.

Oslo Soul Children har hatt et hektisk år med flere prominente oppdrag. Det kan nevnes at koret samarbeidet med Hans Majestet Kongens Garde for en forrykende opptreden på Slottsplassen under Kongeparets 80-årsfeiring som ble direktesendt på NRK1, og at de tidligere har sunget på både Skavlan, Lindmo og under diverse TV-aksjoner. I høstferien hadde koret turné i Los Angeles. Koret har også vært nominert til Spellemannsprisen for beste barneplate og dirigent Ragnhild Hiis Ånestad vant Petter Dass-prisen i 2010.

Oslo Soul Children har siden oppstarten i 2001 rukket å samarbeide med flere norske og utenlandske artister. De har blant annet sunget med Travis, Josh Groban, Donkeyboy, Wenche Myhre, Hanne Krogh, Erik og Kriss, Helene Bøksle og DDE. Korbevegelsen med barn i alderen 10-16 år har også vokst til å bli 200 kor i Norge og over 100 kor i utlandet. Oslo Soul Children er pilotkoret som består av over 90 aktive sangere. ”Merry Christmas Everyone” er album nummer ti i rekken fra det populære koret.

Innlegg

Oslo Soul Children slår seg sammen med Christian Ingebrigtsen og Magnus Beite
Intervju

Oslo Soul Children slår seg sammen med Christian Ingebrigtsen og Magnus Beite

Fredag 24. november slapp Oslo Soul Children sitt nye julealbum ”Merry Christmas Everyone” som er denne ”Ukens album” på NPS Music. Oslo Soul Children serverer denne [...]

20+5 Spillelister

Oslo Soul Children 20+5
20+5 Spillelister

Oslo Soul Children 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]