Artist

O`Schea

O`Schea ft. Sonja Husebø Larsen

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om O`Schea

Bak navnet O`Schea står Vidar Schea, fra Bryne i Rogaland. Han er opprinnelig trommeslager, har en variert musikalsk bakgrunn fra jazz, rock, pop, soul, gospel og brass-band. Han har deltatt i forskjellige konstellasjoner på klubb-scenen i Oslo og Stavanger. O`Schea er låtskriver, vokalist,arrangør og spiller flere instrumenter.

«Attitude» er en påminnelse om at det til syvende og sist er det indre som teller, samt et lite spark til folkevalgte om å være seg bevisst at man faktisk er valgt for å tjene folkets interesser. Låten i seg selv vitner om O’Scheas musikalske mangfold og evnen til å bruke bakgrunnen sin for å skape noe som er unikt og genuint.

O`Schea har denne gangen fått med seg enestående Sonja Husebø Larsen fra Rennesøy på vokal. Hun har alltid drevet med sang og musikk, hovedsaklig innen pop og rock, vært vokalist i forskjellige coverband og bl.a. deltatt i forskjellige talentkonkurranser, sist i årets «Norske Talenter». «En ære å få jobbe med en så flink vokalist», sier O`Schea. Låten er innspilt i Midnight Records Studio i Stavanger og produsert av Ray Johnson.

Innlegg

O’Schea
Musikkvideo

O’Schea

O`Schea

A tribute in memory of the great Aaron Swartz