Marie Kvammen
Artist

Marie Kvammen

Bli kjent med Marie Kvammen

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Marie Kvammen

Marie Kvammen er en sanger og låtskriver fra Sandnes som lager cathcy og følelsesladd pop kledd i et moderne lydbilde. Stemmen hennes er et bærende element i musikken hennes, inspirert av artister som Adele, Beyonce og London Grammar. Torsdag 8. juni slapp hun sin nye single ”Dance” som er en hyllest til den spontane hverdagsdansen, den som kan foregå når man vasker huset, lager middag eller venter på toget. Musikkvideoen har Marie laget selv, med hjelp av danseklipp hun har fått tilsendt fra hele verden. I videoen ser man hvordan mennesker både i Norge, Kuala Lumpur, USA, Finland og India danser seg gjennom øyeblikk i hverdagen sin. Låten er spilt inn med produsent Nicolai Herwell.

”Sangen skrev jeg en morgen jeg våknet av sollys i fjeset og tenkte at i dag vil jeg bare danse meg gjennom dagen. Noen ganger våkner man og tenker på alt en skal rekke og alt en skal mestre i løpet av en dag, men denne sangen er en påminner om at en kan gi litt slipp på kontrollen og danse selv om man skulle miste balansen litt”, forteller Marie.

Selve innsamlingsarbeidet med å få tilsendt videoer fikk Marie hjelp til bl.a. gjennom Instagram og Facebook. ”Det var mange som kicket på ideen og sendte meg videoer. Hverdagsdansen har ingen aldersgrense og det er gøy å kunne vise klipp fra både en oldemor på 90 år til små barn som bare digger å danse og glemmer tid og sted”. Marie Kvammen

I 2015 ga Marie Kvammen ut singlen ”River”. Sammen med mannen, Tor Kvammen (bl.a. kjent som deltaker i The Voice) har hun de siste årene hatt flere utsolgte julekonserter i Sandnes kulturhus. I 2016 ga de ut sin tolkning av ”Det hev ei rose sprunge” som ble spilt på radio over hele Norge.

 

Innlegg

Marie Kvammen – Dance
Musikkvideo

Marie Kvammen – Dance

Marie Kvammen