Mamas Garden
Artist

Mamas Garden

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Mamas Garden

Ingvild, Dag Arnold og Håvard er de smarte hjernene bak Mamas Garden. Søsknene har vært et hyppig tilskudd i mang en jule-spilleliste, og de har fått skryt av flere aktører i norsk media gjennom årene. Deres forrige single ble lokalt listet av NRK P1, og de har spilt konserter over hele landet. Gryting søsknene har også gjennomført en stueturné i april, hvor de oppfordret fansen til å invitere de hjem. Hvor kult er ikke det?

Den nye singelen «Tilbake til sør» er en låt om et brudd; følelsen av å være forlatt og ikke ville stå igjennom stormen, å bare ville rømme til et sted hvor livet er lettere – nemlig til ”sør”. ”Sør” er et sted hvor alt er varmt og trygt, og en mentaltilstand hvor vi kan rømme fra de harde periodene i livet. «Tilbake til sør» er et vakkert spor hvor Mamas Gardens tydelige lydbilde er fremtredende og deres musikalitet som trio blir utnyttet til det fulle. Deres harmoniske vokaler er i en klasse for seg og er akkompagnert med avslappet gitar, noe som gjør dette til en ekstremt radio-vennlig låt.

Innlegg

Singleaktuelle Mamas Gardens harmoniske vokaler er i en klasse for seg
Intervju

Singleaktuelle Mamas Gardens harmoniske vokaler er i en klasse for seg

Ingvild, Dag Arnold og Håvard er de smarte hjernene bak Mamas Garden. Søsknene har vært et hyppig tilskudd i mang en jule-spilleliste, og de har fått [...]