Malene Markussen
Artist

Malene Markussen

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Malene Markussen

Malene Markussen er en låtskriver og artist fra Vestby, bosatt i Oslo. Musikken har røtter i det pop elektroniske landskapet og kjennetegnes av sterke melodier og personlige tekster på norsk.

Etter mange år som vokalist i rockeband bestemte Malene seg for å gå solo og i 2016 gav hun ut sitt debutalbum «Aldri I Ro». Et svevende og melankolsk pop album om å alltid bevege seg fremover.

Siden debutalbumet har Malene slått seg sammen med produsentene Peter Michelsen (Donkeyboy) og Christoffer Simpson fra Norsk Lydstudio og jobbet med flere singelrekker for å bygge seg opp som artist, samt skrevet låter for artister som Kyle Alessando og Noep. 10. mai 2019 slapp hun sitt andre soloalbum «Under Vann». Et album som formidler tanker, erfaringer og følelser som ellers kan være vanskelig å snakke om. Ønsket er å vise lytteren at de aldri er alene og at det alltid er håp.

Innlegg

Malene Markussen formidler sterke tekster i et fengende lydbilde
Intervju

Malene Markussen formidler sterke tekster i et fengende lydbilde

Nylig slapp artist og låtskriver Malene Markussen sitt andre soloalbum «Under Vann» som er denne «Ukens album» på NPS Music, og som skal feires med releasekonsert [...]

20+5 Spillelister

Malene Markussen 20+5
20+5 Spillelister

Malene Markussen 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]