Magick Touch
Artist

Magick Touch

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Magick Touch

Magick Touch er et hardrockbeist fra byen mellom de syv fjell, som legger hovedvekten på kraften og energien i det allmektige riffet. Bandet består av Hans Kristian “HK” Rein på gitar og vokal, Christer Ottesen på bass og vokal, Bård “Heavy” Nordvik på trommer. Sammen dannet de Magick Touch i 2014, og ga ut debutalbumet “Electrick Sorcery” i 2015. Debuten fikk stor internasjonal anerkjennelse for sine upretensiøse, men likevel ektefølte, musikalske fornøyelser. Bandet fikk ros for solid låtskriving og evnen til å låte friskt i en allerede godt utprøvd sjanger.

Selv om Magick Touch er en trio, omfatter besetningen minst to vokalister og tre låtskrivere noe som gjør at man får flere band til prisen av ett! Et amerikansk magasin skrev attpåtil at de tre musikerne hørtes ut som en ”ti-manns rock’n’roll-maskin”. Magick Touch byr på allsidig hardrock som flørter med flere sjangre og uttrykk, og er et villdyr som ikke vil settes i bås. Dette er enda tydeligere på “Blades, Chains, Whips & Fire” enn på debuten. Vokalprestasjonene er fulle av særpreg, rå riff blandes med satinerte harmonier og fengende refrenger, med smakfulle wah-wah-drasjerte gitarsoloer på toppen.

Innlegg

Hardtslående bergensere ute med ny single fra deres kommende album
Intervju

Hardtslående bergensere ute med ny single fra deres kommende album

17. november slapp Magick Touch sin nye single “The Great Escape” digitalt via alle strømmetjenester. Dette er andre smakebit fra det kommende albumet ”Blades, Chains, Whips [...]