LÖV
Artist

LÖV

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om LÖV

Marte Eberson og Øystein Skar (tidligere medlemmer i Highasakite) annonserte høsten 2018 at de hadde dannet supergruppen LÖV sammen med vokalist og The Voice-vinner Martin Halla. Fredag 21. juni 2019 slapp de den nydelige låten «All of The Lights». Marte skrev «All of The Lights» for en tid tilbake, og den handler om sorgen over å møte en lukket dør når man gir et siste forsøk på å nå inn til en man er glad i. En desperat følelse man får ved å ikke bli hørt. Martin og Øystein ville gjerne jobbe med denne låten, og de har satt sitt unike preg på den.

Vi har prøvd å finne en stemning og en nerve i noe som kanskje mange kan kjenne seg igjen i, sier bandet selv om låten. Låten er produsert sammen med produsenten Odd Martin Skålnes (Sigrid, Aurora) i Bergen. LÖV har funnet et særegent lydbilde og imponerer igjen med denne nye singelen.

Høsten 2018 slapp de låtene «Superhuman» og «That Wasnt Easy», som også er produsert av Odd Martin Skålnes (Sigrid, Aurora). Begge låtene var lydsporet i serien «Semester», signert regissør Ulrik Imtiaz Rolfsen (Izzat, Taxi). Serien ble vist i Norge høsten 2018, og hadde oppstart på Svensk TV4 i slutten av mars 2019.

Innlegg

Supergruppen LÖV er ute med ny single
Intervju

Supergruppen LÖV er ute med ny single

Marte Eberson og Øystein Skar (tidligere medlemmer i Highasakite) annonserte i høst at de hadde dannet supergruppen LÖV sammen med vokalist og The Voice-vinner Martin Halla. [...]

LÖV – SUPERHUMAN
Musikkvideo

LÖV – SUPERHUMAN

LÖV