Artist

Lotte Hoel

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Lotte Hoel

“Everybody Go Dumb” er første utgivelse fra multi-platinum produksjonsteamet DeepFrost sammen med  fremadstormende Lotte Hoel på vokal. Låten handler om å gi slipp på hverdagsproblemer og bekymringer, om å ikke tenke for mye men snarere flyte med livet og se hvor det tar deg. Teksten utforsker de mørke sidene ved menneskets natur, gjerne forbundet med subkultur og det å leve på utsiden av “det normale” samfunnet. Sangen drives frem av en hypnotisk basslinje, melankolske synthlinjer og en mørk estetikk, noe som skiller den fra det tropiske uttrykket de siste årene har vært preget av.

DeepFrost består av Jan “Janski” Lindvaag, Thomas J. Heyerdahl og Vegard Strand. Lindvaag og Heyerdahl har jobbet sammen siden midten av 90-tallet, både med å skrive sanger, som produsenter og artister. Vegard Strand ble en del av teamet i 2006, og i sitt samarbeid har teamet hatt over 50 “Topp 10” plasseringer på hitlister verden over.

Lotte Hoel har lenge vært kjent som en svært habil poker-spiller og i 2012 ble hun den første kvinnelige mesteren på norsk jord. Hun har jobbet som vakt, utkaster, under-cover shopper og ved mottak. Hun elsker å trene (hver dag!) og har konkurrert i boksing, volleyball, fotball og dans. Men det er syngingen som først og fremst er interessen hun har dyrket gjennom livet. Lotte driver sin egen blogg (lottehoel.blogg.no), som er en av landets mest populære. Flere av innleggene hennes har over 12 000 delinger og opptil 200 000 lesere. Hun blogger blant annet om barns rettigheter og likestilling for fedre. Hun kjemper alltid for “de svake” i samfunnet og snakker for de som ikke våger å snakke selv, noe som har ført til at bloggen har fått mye mediaoppmerksomhet.

Innlegg

Produsentteamet DeepFrost samarbeider med bloggeren Lotte Hoel på sin nye låt
Intervju

Produsentteamet DeepFrost samarbeider med bloggeren Lotte Hoel på sin nye låt

“Everybody Go Dumb” er første utgivelse fra multi-platinum produksjonsteamet DeepFrost sammen med fremadstormende Lotte Hoel på vokal. Låten handler om å gi slipp på hverdagsproblemer og [...]