Kist
Artist

Kist

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Kist

KIST er et elektropopkonsept som springer ut av samarbeidet mellom produsenten Isak Rypdal og vokalisten Christine Litle. Da den første singlen «Release Me Now» ble sluppet i mai 2015, ble KIST raskt beskrevet som Bat For Lashes møter Depeche Mode. Vokalen sammenlignes med storslåtte Róisín Murphey, og det musikalske uttrykket sies å ha referanser til både Anneli Drecker og Bertine Zetlitz.

Selv om KIST er forholdsvis ny på elektropopscenen, så har både Litle og Rypdal lang fartstid i musikkens verden. Christine Litle er først og fremst kjent som frontfigur i rockebandet Jane Helen, og for å ha bidratt med vokal på flere av Ugress’ sine utgivelser. Hun er kjent for sine rå og selvsikre liveopptredener, og demonstrerer treffsikker bredde innenfor sine vokale uttrykk.

Isak Rypdal er produsent og musiker fra Oslo, best kjent fra Dr. No og Electro Spectre. På 2000-tallet hadde Dr. No stor suksess med singlene «Lastima» og «La Luna» som lå høyt på VG-lista Topp 20. i 2012 konstaterte Side-Line Magazine at Electro Spectre hadde gitt ut årets beste elektropopalbum i verden med albumet «Dangerous Game».

Kist ga ut debutalbumet MusicKist  i 2016, og følger nå opp med den sommerlige singlen ‘Feel Free’ som følger i det litt mørke med samtidig svært fengende uttrykket Kist har etablert. En artist verdt å følge med på fremover.

Innlegg