Kefeider
Artist

Kefeider

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Kefeider

Raven for a dove ble til i et svakt øyeblikk etter et miserabelt opphold på et all-inclusive hotell på Kreta. 12. oktober er Kefeider klar for å dele opplevelsen med verden. Bland sammen en mislykket tur til sydligere strøk og en bygdegutt som insisterer på å bo i storbyen – så har du Kefeider, eller Vetle Løvgaard som han egentlig heter.

Løvgaard brukte to dager på en nedlagt isolasjonsfabrikk på Alna i Oslo sammen med Øyvind Blomstrøm (Monica Heldal), Tor Egil Kreken (Darling West) og Thomas Gallatin (Daniel Kvammen) for å ferdigstille låtene. Plata er mikset av Kai Worley og mastret av George Tanderø.

– Jeg ville at låta skulle ha en «raw feel», så derfor spilte vi inn bandet live. Med så flinke folk som Kreken, Blomstrøm og Gallatin krevde det ikke mer enn par forsøk før det hele
var på plass, sier Løvgaard om Raven for a dove.*

I fjor la han ut to demoer på P3 Urørt. Two Heads Up In The Clouds ble plukket ut til Unge Lovende sesong 3 og I’m Not Safe ble spilt i podcasten Natt til Lørdag på P3. I høst legger han ut på stueturné og besøker bl.a. Trondheim, Bergen og Oslo.

Innlegg

Kefeider – Weightless
Live Video

Kefeider – Weightless

Kefeider