Turen Hjem
Artist

Junivers

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Junivers

Junivers er et helt nytt musikkprosjekt fra Bergen, grunnlagt av vokalist/gitarist/låtskriver Joakim Jensen. Det begynte som et lite studioprosjekt, men ble på kort tid et helt album. Joakim har jobbet som lydtekniker i mange år, og begynte å produsere et knippe låter i samarbeid med flere av sine venner og favorittmusikere fra musikkmiljøet i Bergen. Dette resulterte i debutalbumet «Turen Hjem».

Musikken kan beskrives som psykedelisk pop/rock, inspirert av tidløs låtskriving i 60-, 70- og 90-tallsstil. Innflytelser inkluderer men er ikke begrenset til Neil Young, The Brian Jonestown Massacre, Oasis og Pink Floyd. Alle tekstene er på norsk.

Junivers debuterte live tidlig 2017. Livebandet består av Joakim Jensen (vokal/gitar), Severin Hanevik (gitar), Kjetil Hjartnes og Heming Hanevik (trommer).

Innlegg

Junivers er et nytt bergensbasert musikkprosjekt
Intervju

Junivers er et nytt bergensbasert musikkprosjekt

Junivers er et nytt bergensbasert musikkprosjekt grunnlagt av vokalist, gitarist og låtskriver Joakim Jensen, og 20. oktober slapp de sitt debutalbum ”Turen Hjem”. Musikken kan beskrives [...]

Junivers – Turen Hjem
Promovideo

Junivers – Turen Hjem

Junivers

20+5 Spillelister

Junivers 20+5
20+5 Spillelister

Junivers 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]