Jørn Trollebø
Artist

Jørn Trollebø

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Jørn Trollebø

På tampen av et allerede innholdsrikt 2018, med to singler og over 200 (!) konserter, er Jørn Trollebø ute med singelen «Våkne» som han slapp fredag 9. november, og han har fått med seg Peter fra Donkeyboy både som produsent og på kor.

Selv om låten er en mer uptempo-låt enn tidligere utgivelser, er det med en mørkere og mer direkte tekst, noe som også gjenspeiles i lydbildet.

Våkne handler om hvordan sterke følelser kan gjøre at man ikke ser ting klart. Om hvordan kjærlighet gjør blind. Når man går med på hva som helst for å få et forhold til å vare, men mister seg selv oppe i det hele. Og det er tankene man sitter med når man ser en som er midt oppe i en slik prosess.

«Låta er egentlig meg som står og har et oppvaskmøte med meg selv i speilet», sier Jørn selv.

Jørn ble først kjent for det norske folk i 2014, da han kom helt til finalen i Idol, og hvor han endte på andre plass bak Ingvar Olsen. Hans kraftfulle og sårbare stemme i kombinasjon med et høyt energinivå på scenen er en vinneroppskrift som han har tatt med seg videre og videreutviklet på sine to EP´r, fire singler og 200 konserter siden den gang. Ved siden av alt dette har han også videreutviklet eget sound og har nå virkelig funnet sitt sanne jeg.

Innlegg

Jørn Trollebø leverer ærlige tekster med sterke pop-hooks
Intervju

Jørn Trollebø leverer ærlige tekster med sterke pop-hooks

På tampen av et allerede innholdsrikt 2018, med to singler og over 200 konserter, er Jørn Trollebø ute med den catchy singelen «Våkne» som han slapp [...]