Harley Hanson
Artist

Harley Hanson

Bli kjent med Harley Hanson

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Harley Hanson

Harley Hanson ble født i 1979 i Chesterfield, utenfor en liten gruveby i England. En trist oppvekst og barndom hvor foreldrene ble skilt da han var 8 år gjorde det til at han måtte flytte mye fra sted til sted. Harley flyttet hjemmefra da han var 16 år for å slippe vekk fra urolighetene i hjemmet hans, og ikke minst på grunn av hans nysgjerrighet til å utforske verden og seg selv. Det var ikke like lett, og han måtte bo på gaten i Fuerteventura i et helt år før han klarte å forsørge seg selv som dørvakt rundt omkring i verden, blant annet i Russland, Kanariøyene og Oslo. Harley har definitivt opplevd både de mørke og de lyse sidene i livet fra han var veldig ung.

I 2008 stoppet hjertet hans plutselig, og han måtte få operert inn en pacemaker. Etter det har Harley strukket seg etter sine drømmer om å oppnå en karriere innen musikk og tv-produksjon. Han har laget en egen tv-serie kalt Paranormal Seekers Norway, og har produsert musikk med tekster om eget liv og andre temaer som er viktige for han. De siste 10 årene har han jobbet som atferdsterapeut innenfor barnevernstjenesten for å hjelpe ungdom til å forstå egen problematikk og motivere dem til å oppnå sine egne drømmer.

Harley er en mann med sterk stå på vilje, og som lever etter troen om aldri å gi opp. Han er selvlært og mener at uansett hva som skjer med oss så kan vi reise oss igjen, og tilegne oss nye erfaringer.

Innlegg

Harley Hanson Humanity
Musikkvideo

Harley Hanson Humanity

Harley Hanson