Halvor
Artist

Halvor

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Halvor

Fredag 6. oktober slapp Gjøvik-artisten Halvor sin første single som soloartist, den fine og catchy låten «Into the Unknown», og med denne låten er Halvor nå klar for å vise verden hva som bor i han som låtskriver og musiker. ”I would wait for a hundred years” synger han i åpningen på låten, men nå trenger hverken han eller lytterne å vente lenger. Låten er første single ut på labelet Klokkereint, og låten er også spilt inn i deres studio. Halvor spiller så godt som alle instrumenter selv på låten, og selv om Halvor synger om å gå inn i det ukjente, så er 34-åringen på ingen måte noen førstereisgutt i norsk musikkbransje. Han er sist sett som vokalist og frontmann i Porterville, han har vært med i både Honcho og DDR.

For nå er det Halvor og bare det som gjelder. Etter år med bred benføring og høye gitarer har han slakket strengene og lekt seg videre i et mer popete landskap, og alt dette nye startet fra hjemmestudioet der Halvor skriver og arrangerer låtene selv. Samarbeidet med produsent og trommeslager Sven Andréen har resultert i fengende, melodiøs og kanskje en anelse melankolsk popmusikk fra en mann som i stadig økende grad ser ungdomslivet i bakspeilet og stirrer voksenverden midt i hvitøyet.

Innlegg

Halvor debuterer som soloartist med superfin låt
Intervju

Halvor debuterer som soloartist med superfin låt

Fredag 6. oktober slapp Gjøvik-artisten Halvor sin første single som soloartist, den fine og catchy låten «Into the Unknown», og med denne låten er Halvor nå [...]