Artist

Glenn Main

NPS anbefaler

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Glenn Main

Det er ikke ofte en finner artister som både har opplevd 80 talls musikken på nært hold, og som fortsatt gjør den så til de grader bra som Glenn Main. Albumet «Back2Basics» gjenspeiler Glenn´s store og genuine lidenskap for 80 talls synth musikk. Det er ikke vanskelig å høre at dette er musikk han selv vokste opp med. Samtlige låter på platen kunne like så godt vært filmmusikk til de fleste klassiske8 0 talls filmene vi husker så godt, i alle fall de som fikk med seg 80 tallet.

Det som er veldig synlig om dagen er at flere og flere unge mennesker også strekker seg etter det glade 10´år i form av musikk,spill, filmer og annen litteratur som internett nå klarer å servere.
80 tallet er bare noen tastetrykk unna, og med platen til Glenn så er du garantert å få de gode 80 talls vibbene tilbake.

Sjangeren Glenn representerer er SYNTHWAVE / NEW RETROWAVE… og det betyr rett og slett – 80 talls soundet med ny teknologi – Og når man i tillegg fortsatt har og bruker synther fra den tiden, så får låtene et ekte og genuint sound.

Spenn deg fast og bli med Glenn Main «Back2Basics»

Innlegg

Plateaktuelle Glenn Main lever og ånder for 80-talls synthmusikk
Intervju

Plateaktuelle Glenn Main lever og ånder for 80-talls synthmusikk

Det er ikke ofte en finner artister som både har opplevd 80-talls musikken på nært hold, og som fortsatt gjør den så til de grader bra [...]

Glenn Main – Promethium
Musikkvideo

Glenn Main – Promethium

Glenn Main

20+5 Spillelister

Glenn Main 20+5
20+5 Spillelister

Glenn Main 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]