Gerald Ofori
Artist

Gerald Ofori

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Gerald Ofori

16-årige Gerald Ofori har gjort stort sett alt i en studioforstand fra gutterommet og hjemmestudioet siden han var 11 år. Like etter sitt første singleslipp i mai 2017 med låten “an$wering machine” ble Gerald Ukas Urørt på NRK P3, og i tillegg fikk han også god omtale i GAFFA-magasin, internasjonale magasinet I-D/VICE, NMHD og Junkyard. Med turer innom EDM-sjangre, trap og future bass tidligere, har Gerald nå omfavnet sin unike vri på moderne R&B med melodiske elektroniske elementer.

Debutsinglen “an$wering machine” med nærmere 100k streams på Spotify pluss en musikkvideo dannet grunnlaget for konsertspilling på Vill Vill Vest i Bergen, og øvrige konserter på Byscenen og Frimurerlosjen i Trondheim. Fredag 19. januar slipper han EP`n “Missed Calls” som er Geralds første samling med låter som får se dagens lys, selvprodusert og skrevet med hjelp av godt bekjente Wonder The Boy og P-Flow.

EP´n utforsker temaer som ensomhet, kjærlighetsbrudd, å være ung i dagens samfunn og de gledene samt presset som kommer av det. Sjangermessig tar samlingen plass blant det mest moderne av hip-hop og R&B tvinnet sammen av Geralds karakteristiske mørk-røstede rap og sangstemme. Det hviler et mørkt teppe over Geralds lydlandskap som flyter sammen med den hjerteskjærende “Timezones”, brytes opp i dansegulv-klingende “36” og “Stonecold” før det ender i perkusjonsledet dans med “Wait For A Minute”.

Den unge artistens store lodd i musikk-livet er hans relative unge alder med voksent innhold, evne til å produsere og skrive alt selv, og hans internasjonale fremtoning med engelske tekster og tidsriktige produksjoner. Foran han står konserter på Trondheim Calling og releasekonsert av “Missed Calls”, samt flere spennende samarbeid – og såklart, mer musikk.

Innlegg

Stjerneskuddet Gerald Ofori er ute med sin nye single ”Timezones”
Intervju

Stjerneskuddet Gerald Ofori er ute med sin nye single ”Timezones”

Det 16-årige stjerneskuddet Gerald Ofori er ute med sin nye single ”Timezones” som er årets første ”Ukens single” på NPS Music. Gerald har gjort stort sett [...]