Erlend Ropstad
Artist

Erlend Ropstad

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Erlend Ropstad

Erlend Ropstad er tilbake albumet, «Brenn Siste Brevet» som han slapp 25. januar 2019 bare 14 måneder etter sin ekstremt kritikerroste og dobbelt spellemannsnominerte plate «Alt Som Har Hendt». Erlend tar steget opp i Oslos storstue Rockefeller et par uker etter release (8.2).

Jeg hadde tenkt å ha en produsent denne gangen, slippe tøylene i studio og la noen andre sørge for at musikken fikk et løft fra forrige skive. Jeg trodde jeg hadde nådd taket med «Alt Som Har Hendt» (2017), at det var det beste jeg fikk til. Det viste seg fort at de ressursene jeg allerede hadde i bandet, som jeg ikke hadde tatt fullt utbytte av på tidligere innspillinger, var mer enn nok til å gi musikken det løftet jeg ville gi det. I tillegg tok jeg maksimalt utbytte av Roar Nilsens (The Dogs) evner fra både rock og strykearrangement, i tillegg til alt teknisk i hans studio” Dette er ei plate som smeller mer enn de forrige, som ligger nærmere Erlend Ropstad og De Rotløses live-trøkk, for det har blitt påpekt at konsertene har en villere og mye mer uforutsigbar energi enn platene. Brenn Siste Brevet strekker seg mot konsertversjonen av bandet, men det spørs om ikke konsertversjonen bare får enda et løft med dette materialet. De forrige platene har jo fått bra mottakelse, men jeg har alltid tenkt at vi kan bedre. Denne er jeg ganske sikker på at er bedre.

Albumet er produsent av: Erlend Ropstad, Gitar og vokal: Erlend Ropstad, Piano: Julie Falkevik, Gitar: Mattias Hellberg, Trommer: Gunnar Sæter, Bass: Per Jørgensen Tobro, Tekniker: Roar Nilsen, Miks: Øystein Frantzvåg og Mastering: George Tanderø.

Innlegg

Erlend Ropstad er ute med sitt beste album til nå!
Intervju

Erlend Ropstad er ute med sitt beste album til nå!

14 måneder etter sin ekstremt kritikerroste og dobbelt spellemanns-nominerte plate «Alt Som Har Hendt», er Erlend Ropstad ute med nytt album. Fredag 25. januar slapp han [...]

20+5 Spillelister

Erlend Ropstad 20+5
20+5 Spillelister

Erlend Ropstad 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]