EMMA
Artist

EMMA

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om EMMA

23 år gamle Emma Williksen, bedre kjent som EMMA, slapp endelig sin debutsingle fredag 19. mai. EMMA er en eksentrisk up and coming artist, låtskriver og produsent, og hun har i løpet av de siste seks månedene bygd opp stor spenning rundt hennes første singleslipp.

EMMA har nemlig vært veldig travel det siste året. I september 2016 stiftet hun eget band, og har siden da jobbet hardt for å komme dit hun er i dag. Hun har blant annet rukket å spille på Trondheim Calling, samt en rekke konserter. Hun har opparbeidet seg mye oppmerksomhet rundt om i Norge uten å i det hele tatt ha gitt ut en eneste låt. Hun har blitt omtalt i en rekke aviser, vunnet prisen for ”Årets mest lovende artist” på UtAwards 2017, i tillegg til å ha spilt som support for et utsolgt Dagny på Byscenen i Trondheim.

På sin nye single har EMMA tatt den klassiske pop-sounden og høynet nivået med sin troverdige og særegne sangstemme, og hun fenger øret fra første lytt.

«Hun lager iskald popmusikk som hun bærer frem med fengende tekst og melodi. Hun er blitt sammenlignet med både Lana del Ray og Adele, og noen har funnet trekk fra Pink Floyd i låtoppbyggingen.» – Adressa.no

Dette kommer fra hennes evne til å skrive låter samt måten hun setter sitt eget særpreg over musikken på. Fra første lytt frister låten deg til å bli dratt inn i EMMAs verden, for å se alt gjennom hennes øyne. Hun formidler både ømhet og styrke, noe som til sammen utgjør en låt som er både dansbar og lyttbar.

Innlegg

EMMA – Diamond Heart
Musikkvideo

EMMA – Diamond Heart

EMMA

Den lovende artisten EMMA er ute med sin første single
Intervju

Den lovende artisten EMMA er ute med sin første single

23 år gamle Emma Williksen, bedre kjent som EMMA, slapp endelig sin debutsingle fredag 19. mai. EMMA er en eksentrisk up and coming artist, låtskriver og [...]