Colin John
Artist

Colin John

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Colin John

18 år gamle Colin John fra Sandvika er den yngste signeringen til plateselskapet Toothfairy, og fredag 5. mai slapp han sitt herlige debutalbum ”Mellompartiet”.

Albumet representerer noe helt unikt på den norske musikkscenen. Med ærlige, sjarmerende, og følelsesladde “rett på sak”-låter om ungdomstiden og det å vokse opp. På både norsk og engelsk forteller Colin historier fra barndommen og fra livet generelt; nye opplevelser og kritisering av voksne, i tillegg til en dramatisk drukningsulykke Colin vitnet til i en ung alder, og det hele fra ungdommens eget perspektiv. I noe som kan beskrives som den musikalske versjon av TV-suksessen ”SKAM”, tar Colin ungdomsproblemer på kornet i en drakt som minner om en kombinasjon av Bob Dylan, deLillos, Håkan Hellstrøm og Jokke Nielsen. Låten ”Jewels” ble listet på NRK P13 i 2016 som gjorde Colin til en av de yngste artistene listet på radiokanalen gjennom tidene. Vi tok en prat med friskusen Colin John om blant annet debutalbumet og planene videre fremover.

«Skole er no dritt og jeg skulket mange dager for å få albumet ferdig,» sier en ung, men barsk Colin John mens han regner ut hvor mange jenter han har kysset med en kalkulator.

Innlegg

Colin John – Loser
Musikkvideo

Colin John – Loser

Colin John

Debutalbumet til Colin John representerer noe helt unikt på den norske musikkscenen
Intervju

Debutalbumet til Colin John representerer noe helt unikt på den norske musikkscenen

18 år gamle Colin John fra Sandvika er den yngste signeringen til plateselskapet Toothfairy, og fredag 5. mai slapp han sitt herlige debutalbum ”Mellompartiet” som er [...]

20+5 Spillelister

Colin John 20+5
20+5 Spillelister

Colin John 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]