Charlotte & Thieves
Artist

Charlotte & Thieves

Bli kjent med Charlotte & Thieves

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Charlotte & Thieves

På kort tid har Charlotte & Thieves gjort seg bemerket i presse og med spilletid på norsk og internasjonal radio inkludert å entre Top 100 College Radio Chart i Tyskland.

”Når Charlotte & Thieves høres ut som et friskt pust fra 70-tallet med klare Led Zeppelin assosiasjoner, er det innmari vrient å stå i mot” skriver Over Oslo. Noe vi selvfølgelig er helt enige i.
Til tider kan det føles som Charlotte & Thieves har funnet opp rockesjangeren på nytt, med et rått, levende og høyst moderne sensuelt uttrykk.

Med en ekstrem karisma og en sexappeal langt utover det vanlige er bandets desiderte frontfigur og vokalist – Michael – intet mindre enn den fødte stjerne og en legitim arving til ”rockegud-tronen”. Det er derfor kanskje noe overraskende at karrieren startet på NTG Geilo, hvor han som 16 åring skulle bli verdens beste langrennsutøver. Sykdom satte en stopper for karrieren han la opp som 19 åring, som resulterte i utallige timer med coverlåter i garasjen i 23 minusgrader. Det har det tydeligvis kommet mye god musikk ut av.

”Jeg håper jeg kan være et eksempel på at man ikke må være skolert for å være musiker, og at det aldri er for sent å begynne. Jeg har kun 3 år med musikk i sekken og aldri tatt en sangtime – men dette er odds jeg liker å slå”, forteller Michael.

Bandet avsluttet Norges moteuke for deres 500 inviterte gjester 16. august, de har spilt privat showcase for bl.a. GQ, Netflix, Highsnobiety og Vogue, de blir utgitt sammen med Check Your Head Media i Tyskland (de representerer Coldplay, The Strokes, Muse, ARY, Arcade Fire, The Last Shadow Puppets, Ghost m.fl.). Singelen «Ephemral High» er brukt i NRK`s TV-serie Unge Lovende og for norske Pål Magasin. I løpet av høsten slippes EP’n «It Won’t Be Long Won’t Belong».

Innlegg

The Machine er en forsmak på den kommende EP`n til Charlotte & Thieves
Intervju

The Machine er en forsmak på den kommende EP`n til Charlotte & Thieves

På kort tid har Charlotte & Thieves gjort seg bemerket med spilletid på norsk og internasjonal radio inkludert å entre Top 100 College Radio Chart i [...]