Baardsen
Artist

Baardsen

NPS anbefaler

Konsertbilletter

Ticketmaster

Vår musikkvideokanal på YouTube

YouTube

Følg NPS Music på Facebook

Om Baardsen

«Sopp under fasaden» er tekstlig sett en autentisk reise gjennom voksenlivets mange utfordringer og fallgruver, men heldigvis ikke uten spor av galgenhumor og håp. Musikalsk så befinner Baardsen´s musikk seg i skjæringspunktet pop, rock og viser. Låtene er komponert og spilt inn på ekte singer-songwriter-vis, med piano, rhodes eller gitar som bærende instrument. Koringer, pålegg av gitarer, diverse tangentinstrumenter og tidvis litt psykedeliske effektinnslag er med på å dra albumet bort fra det man kanskje forbinder med tradisjonelle viser og inn i et utfordrende og spennende lydlandskap.

Albumet er spilt inn, mixet og mastret hos Vegard Kleftås Sleipnes i Subsonic Society/Reel to Reel mastering i Oslo. Sleipnes har tidligere bl.a jobbet med artister og band som Torgeir Waldemar, André Holstad, Ulver og Airbag. Fire musikere utenom Baardsen selv har bidratt på plata. Henning Brøvig Hanssen spiller bass og gitarer, Stian Føyen spiller trommer og Anders Møller har tatt seg av perkusjon. Hanne Fjeldstad bidrar som sanger og korist på noen av sporene. Trond Helge Bårdsen (Baardsen) har skrevet all musikken og tekstene, samt spilt diverse tangentinstrumenter og gitarer. Illustratøren Anders Kvammen står bak coverdesign.

Albumet slippes på NorskPaaPlate/Out of the city productions. Albumslippet ferires med konsert på Belleville (Cosmopolite) i Oslo på Baardsen´s 43-årsdag 22. September. I etterkant av konserten og utover høsten-vinteren 2018 gjør Baardsen konserter på flere steder i Norge.

For oversikt over kommende konserter her.

Innlegg

Baardsen leverer Oslo-viser i stavangersk rockeinnpakning
Intervju

Baardsen leverer Oslo-viser i stavangersk rockeinnpakning

Baardsen er ute med sitt andre norskspråklige album «Sopp Under Fasaden», som er oppfølgeren til«Skygger fra ei aen tid» som ble utgitt i 2015. «Sopp under [...]

Baardsen – 1995
Musikkvideo

Baardsen – 1995

Baardsen

Baardsen – Vakum
Musikkvideo

Baardsen – Vakum

Baardsen

Baardsen Trøsten
Musikkvideo

Baardsen Trøsten

Baardsen

Baardsen – Pur Magi
Musikkvideo

Baardsen – Pur Magi

Baardsen

20+5 Spillelister

Baardsen 20+5
20+5 Spillelister

Baardsen 20+5

20+5 er en serie fra NPS Music hvor norske artister har plukket ut sin topp 20 liste med norske låter, og lagt på 5 av sine [...]